Thursday, 13 September 2012

Camden lockerHar precis kommit tillbaks från middagen och tycker lite synd om mig själv. Jag har mensvärk, fryser och känner mig typ gosig eller kramig. Attans alltså. Ska puffa till kudden eller hitta en bra ställning att ligg-sitta i och kolla på en film sen.

Dagens äventyr var att ta oss till Camden. Vi skulle utforska lite där och kolla runt lite. Gick runt och kollade endel på marknaden. Det är ju inte lördag idag så det var ju inte så mycket folk vilket var skönt. Har kommit fram till att jag behöver en ny plånbok, då knappen på min nuvarande vill öppna sig av sig själv och då känns det som sakerna ska hoppa ut. Inte okej. Så en ny plånbok är jag så smått på jakt efter. Vi tog oss även bort ifrån marknads området och gick lite någon annanstans. Det var lite roligt. Det var lugnt och fint. Vet du vad? På min gata i stan... Nej, men på gatan där vi gick längst gatan på trottoaren. Stannar en kille oss och frågar om vi vill vara hårmodeller för typ några som håller på att lära sig. Det är ju lite läskigt. Men vi fortsatte och pratade. Sen erbjöd han en guidad tur i London. Han är var tydligen uppväxt här, i London Just kanske ska säga att han heter Byron. Och han fick mitt nummer, opps mamma. Men jag har lärt mig det, mitt nummer alltså. Utantill (och Erika kan inte sitt ännu, så då fick han ju mitt). Och han var trevlig och jag är ju här för att lära känna nya människor. Så vi får väl se om han hör av sig och om han gör det om jag kanske blir hårmodell av någon konstig anledning. Det är ju lite smått läskigt. Det är ju mitt hår och jag är världens lataste hår person.

Ajuste, Paolo hade ringt Erika också och nu är vi tydligen bjudna på fest på fredag och lördag. Roligt roligt. Så vi får se vad som händer i helgen.

2 comments:

  1. asså vad mycket som händer dig där borta! AVIS! P.S. jag saknar dig D.S. P.P.S. jag älskar dig <3

    ReplyDelete
  2. Tänk på att vara försiktig, det finns så mycket kontiga typer. Håll ihop när ni går ut. Du vet vad jag menar. Puss, älskar dig! Mamma

    ReplyDelete